2020. december 26., szombat

Új! EREDETI! DR IRENA ERIS ALGORITHM Arcápoló csomag - 4 db termék + Ajándék - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Kérem, hogy vásárlás előtt tekintse meg a vásárlási és szállítási feltételeket tartalmazó oldalam:  https: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=48061&am=48061. Köszönöm.
Bontatlan, originál csomagolásban.
Származás: magyarországi Douglas drogéria.
Eredeti ár 50eFt.
Csomag tartalma:
1 db DR IRENA ERIS ALGORITHM - Radical Renewal D-Cream SPF 20 - Arckrém nappalra 50ml
1 db DR IRENA ERIS ALGORITHM - Impressive Recovery N-Cream - Arckrém éjszakára 50ml
1 db DR IRENA ERIS ALGORITHM - Splendid Wrinkle Filler Eye Cream-Gel - Szemkrém 15ml
1 db DR IRENA ERIS ALGORITHM - Supreme Renewal Advanced Serum - Szérum 30ml
+ 1 db DR IRENA ERIS INSTITUTE SOLUTIONS Perfect Anti-wrinkle Day Cream SPF 20 - Arckrém nappalra 10ml (díszcsomagolásban)
https: //www. douglasshop. hu/p/dr-irena-eris-radical-renewal-d-cream-spf-20-854431? fs=398491834
Az Algorithm ránctalanító kozmetikumok innovatív termékcsaládja, amelyek a tengerek természetes gazdagságát és a legújabb biotechnológiai eléréseket veszik igénybe. A krém a forradalmi Reproductive Cell Technology™ módszerre alapul, amely az elasztin-kollagén szálak mennyiségi felújításáért és minőségi integrációjáért felelős, ami pedig radikálisan javítja a bőr biokémiai paramétereit. A bőrparaméterek „ megújítását” a többszintű hidratálás és a Hydro-Lift Expression rendszer hosszantartó lifting hatása fokozza. Hidrolizált tengeri ásványi anyagokra, valamint fekete gyöngy és vörös algák poliszacharidjaira alapul.
A krém kiváló sminkalap. Ajánlott minden bőrtípus mindennapos ápolásához.
https: //www. douglasshop. hu/p/dr-irena-eris-impressive-recovery-n-cream-854432? fs=398491834
A krém szerkezete a Reproductive Cell Technology™ technológiának köszönhetően lehetővé teszi a bőr radikális biológiai megújulását, amely nemcsak a számuk növelésével, hanem az alakjuk rekonstrukciója és hálósítása révén is stimulálja a támasztórostokat. A bőr megjelenése és állapota láthatóan javul: észrevehetően jobb rugalmasság és feszesség, regeneráció és jobb tápláltság, a ráncok látható csökkentése. A krém magas hatékonyságát a polipeptid növényi komplex támogatja, amely erősíti a bőr szerkezetét, támogatja a sejtek anyagcseréjét, melynek hatására eltűnik a szárazságérzet, valamint csökken a bőrirritációra és bőrpirosodásra való hajlamosság.
Ajánlott minden bőrtípus éjszakai ápolásához.
https: //www. douglasshop. hu/p/dr-irena-eris-splendid-wrinkle-filler-eye-cream-gel-948047? fs=398491834
Kivételes kozmetikai megoldás, amely helyreállítja a szem körüli bőr fiatalosságát és friss tekintetet biztosít. A krémben található modern és rendkívül hatékony Lipofiller csökkenti a ráncok láthatóságát a szem körül, ezáltal ráncsimító hatást gyakorolva. A krém rendszeres használata javítja a bőr feszességét és simaságát, valamint csökkenti a sötét karikákat.
A krém-gél a szem körüli finom bőr ápolására ajánlott, nappal és/vagy éjszaka használandó.
https: //www. douglasshop. hu/p/dr-irena-eris-supreme-renewal-advanced-serum-854433? fs=398491834
Arc és nyak kúra kivételesen sűrű, könnyed emulzió formájában. Optimalizálja és meghosszabbítja a krém hatását. A Reproductive Cell Technology™ technológia az algák biomolekuláinak képességeinek köszönhetően biztosítja a dermis radikális sejtfelújítását azáltal, hogy a sejteket nemcsak a szintézisbe vonja be, hanem a bőr főbb összetevőit érleli és hálósítja: a kollagént és az elasztint. Ugyanakkor a technológiailag fejlett, többfunkciós poliszaharid-vitamin komplex villámgyorsan helyreállítja a bőr paramétereit, mely az alkalmazás után azonnal: tökéletesen sima, optimálisan hidratált, valamint frissességgel és fiatalos energiával teli.
Ajánlott az ápoló krém alatti használata nappal és/vagy éjszaka. A krémet a szérum felszívódása után vigye fel (kb. 30-60 mp).
A nappali ránctalanító LIFTING SOLUTION krém a hatóanyagok szinergikus működésére való tekintettel háromfázisú bőrfelújítási folyamatot indít be (lifting, feszesítés, regeneráció), amely tökéletesen kisimítja a ráncokat, ezáltal javítva az arckontúrt és fiatalabb megjelenést biztosítva. Az in vivo vizsgálatok egyértelműen megerősítik a látható eredményeket: - bőrsimító hatás (80%)*, - bőr rugalmasságának és feszességének javulása (90%)*, - javítja a bőr általános állapotát (93%)** A Dr Irena Eris Kutatóintézetben végzett in vivo vizsgálatok eredményei 6 hetes használat után.
Ajánlott mindenféle érett bőr napi kezelésére.


Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-26 18:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése