2020. június 4., csütörtök

VPN router 1000 MBit/s Lancom Systems 1906VA - Jelenlegi ára: 550 900 Ft

Az ellátás és a megrendelések teljesítése zavartalan a koronavírus-helyzetben is.
A külföldről érkező termékek a határzárak miatt 2-3 napot csúszhatnak
VPN router 1000 MBit/s Lancom Systems 1906VA
Termék azonosító: 792088
Lancom 1906VA Beépített Ethernet csatlakozó VDSL2 kábel router
Két integrált VDSL2 vektormodem, 1x SFP / TP, 1x WAN Ethernet
Terheléskiegyenlítés több internet-hozzáférés párhuzamos használatához és az ideális terheléselosztáshoz, valamint a rendelkezésre álló sávszélesség növeléséhez
25 egyidejű IPSec VPN kapcsolat (50 opcionális)
Hálózati virtualizáció akár 64 hálózattal egy eszközön (ARF)
SD-WAN - automatikus VPN és VLAN konfiguráció a LANCOM Management Cloud segítségével
2x ISDN S0 (TE / NT + NT), 4x analóg (belső) / fax
Verhetetlen sávszélesség a digitális átalakításhoz
Ez a csúcskategóriás útválasztó első alkalommal két VDSL modemet egyesít egyetlen készülékben, így az All-IP kapcsolatok verhetetlen teljesítményt nyújtanak. Valamennyi digitális alkalmazás nagyon hatékony terheléskiegyenlítésen keresztül oszlik meg az összes vonalon, így maximalizálva a rendelkezésre álló sávszélességet.
Multi-WAN
A LANCOM 1906VA egy felső útválasztó, két integrált VDSL2 modemmel, összesen 200 Mbps. De ez még nem minden: az SFP portnak köszönhetően közvetlenül a gyors száloptikai kapcsolatokon is működtethető. Szintén bármilyen külső DSL vagy kábelmodemet szolgáltat a WAN Etherneten keresztül.
Terheléskiegyenlítés
A LANCOM 1906VA lehetővé teszi több internet-hozzáférés párhuzamos használatát az ideális terheléselosztás és a nagyobb sávszélesség érdekében. A 2x VDSL és száloptika vegyes üzemeltetése lehetővé teszi a felülmúlhatatlan teljesítményt. Így a LANCOM 1906VA maximális biztonságot nyújt a teljesítmény-éhes informatikai alkalmazások számára.
Kiváló LANCOM VPN
A LANCOM 1906VA magas szintű biztonságot nyújt. A 25 integrált IPSec VPN csatorna garantálja a maximális titkosítást, a mobil alkalmazottak biztonságos kapcsolatát és a vállalati belső adatok védelmét. A LANCOM VPN opcióval az útválasztó akár 50 VPN csatornával is bővíthető.
Speciális útválasztás és továbbítás
A LANCOM 1906VA akár 64 biztonságosan elkülönített és elkülönített IP-kontextust biztosít. Elegáns módja annak, hogy az összes IP-alkalmazást egy központi útválasztón keresztül lehessen vezetni és biztonságosan megkülönböztetni a különböző kommunikációs csatornákat.
Az SD-WAN konfigurációjának radikális egyszerűsítése
A LANCOM Management Cloud segítségével a LANCOM 1906VA megnyitja az utat az automatizált kezeléshez. A szoftver által definiált WAN (SD-WAN) segítségével lehetővé teszi a biztonságos VPN-kapcsolatok automatikus létrehozását a webhelyek között, beleértve a hosszú távú útvonalakon a hálózati virtualizációt: a VPN-funkciót az egérkattintással aktiválja, és a kívánt VLAN-ok az adott helyhez vannak kiválasztva. Az egyes alagút végpontok komplex konfigurációja teljesen megszűnik.
A meglévő ISDN és analóg alkatrészek folyamatos működése
A LANCOM 1906VA az ISDN, az analóg és a VoIP közötti fordítást kezeli. A modern VoIP eszközök mellett a meglévő ISDN és analóg komponensek kényelmesen működtethetők az alkatrészek cseréje nélkül. Költséghatékony és professzionális megoldás az ISDN és az analóg hálózati komponensek professzionális használatának folytatására még az új All-IP kapcsolatokra való áttérés után is. Az analóg, ISDN és VoIP TK eszközök vegyes működése közvetlenül a LANCOM útválasztón is problémamentes.
Professzionális telefonos funkciók a LANCOM VCM (hanghíváskezelő) révén
A LANCOM Voice Call Manager már integrálva van a LANCOM 1906VA készülékbe, és kiterjedt telefonos funkcióval rendelkezik. A klasszikus telefonkezelési feladatok elvégzése és az összes, a routerhez kapcsolódó TK-összetevő és funkció ellenőrzése. Ezenkívül lehetővé teszi a DECT telefónia egyszerű integrálását a LANCOM DECT 510 IP bázisállomás autoprovisionálásával.
Integrált munkamenet-határvezérlő
A LANCOM Voice Call Manager a Session Border Controller közös funkcióit kínálja: ez lehetővé teszi a külső (bizonytalan) és a belső (biztonságos) hálózatok biztonságos elkülönítését. A sávszélesség-foglalásnak köszönhetően a hangcsomagok is előnyben részesülnek (a szolgáltatás minősége) a magas hívásminőség érdekében. Ezen túlmenően a VCM mint SIP proxy lehetővé teszi a jelzés- és hangadatok professzionális kezelését a magas biztonság érdekében a telefonhívások létrehozásában, megvalósításában és csökkentésében, beleértve a szükséges átkonvertálást is.
Első osztályú fémház
A LANCOM 1906VA kiváló minőségű, teljes körű fémházban van, beépített 230V-os tápegységgel. A szerelőeszköznek köszönhetően könnyen felszerelhető egy 19 & quot -os rackbe - az előre irányított kapcsolatok gyors és kényelmes hozzáférést biztosítanak.
Maximális mozgékonyság a LANCOM SD-WAN segítségével
Tedd fel az SD-WAN-t! Használja ki a holisztikus megközelítést a LANCOM SD-WAN-val való maximális mozgékonysági mozgékonyság érdekében. Cserélje ki a hagyományos, statikus, manuálisan konfigurált hálózati infrastruktúrát egy automatizált, szoftver által meghatározott WAN-val.
Ez a szöveg gépi fordítással készült.
Műszaki adatok: LAN átviteli sebesség: 1000 MBit/s ? Termék típus: VPN router ? Tápellátás: Hálózatról üzemeltetett
Szállítás tartalma: kézikönyvben., Ethernet kábel, 3 m, ISDN kábel, 3m, IEC tápkábel, 2x DSL kábel IP-alapú csatlakozáshoz, beleértve a galvanikus aláírást, 4, 25 m, 4x TAE adapter (RJ11 - TAE)Mennyiség: 1 db(Egységár: 550 900 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 550 900 Ft
Az aukció vége: 2020-06-04 13:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése