2020. december 30., szerda

Akai CD-A70 Compact Disc Player + Akai RC-C25 Wireless Remote Control Unit -- Made in Japan - Jelenlegi ára: 29 000 Ft

Eladó egy Akai CD-A70 cd lejátszó + eredeti gyári távírányítóval -- Made in Japan 
Gyári távirányító:  Akai RC-C25 Wireless Remote Control Unit 
A készülék méretei: 44cm széles, 9cm magas, 25cm mély súlya: 3950g.  
A készülék csak gyári CD-k lejátszására volt használva. Minden funkciója rendben működik. A tálca nyítása ill. csukása határozott és biztos. A gyári CD lemezeket nagyon gyorsan olvassa be.  A készülék nagyon jól és szépen szól.  A gyári távirányító sosem volt használva, csak az eladás miatt lett tesztelve.  A távirányító tesztelése során azt tapasztaltam, hogy esetenként kihagy. Lehet, hogy a jelenség oka a használt elemek vagy a sok állásidő miatt lehetett. A távirányító elemtartója teljesen tiszta, nincs benne korrózió, lásd 6. kép. A készülék korához képest szép esztétikai állapotban van, de használatból eredő nyomok előfordulhatnak rajta. Nincs komolyabb sérülés vagy karc a készüléken. Részletes fotók készültek a készülékről, és a működéséről egy videó (távirányítós ill. manuális müködtetés).  
Kérem, hogy az esetleges liciteket a leirtak tudatába tegyék meg.  Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, érdemes megnézni a többi termékemet is. Személyes átvételre egy megadott címen van lehetőség. Postázás megoldható, a normál postai szállításból eredő károkért nem tudok felelősséget vállalni. Javasolnám a törékeny csomagként való feladást, melynek díja az alapdíj +75%-a MPL csomag esetén.
Tisztelt licitálok! Kérem a vásárlástól számított 5 napon belül vegyék fel velem a kapcsolatot az adás-vétel ügyében. A fizetést 10 napon belül legyenek szívesek rendezni. Esetleges termék összevárás email-es ordkövetően lehetséges. Amennyiben az adás-vétel 14 napon belül nem rendeződik, azt sikertelennek veszem, negatív értékelést adok, és a terméket újra indítom.


Jelenlegi ára: 29 000 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 23:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése