2021. október 31., vasárnap

Ózon generátor, ozone generator, légtisztító, fertőtlenítő, 32g/h HF-258 - Jelenlegi ára: 23 500 Ft

Az ózon generátor környezetbarát módon tisztítja a levegőt, vegyszerek használata nélkül. Autóban és lakásban is használható. Kiváló rovarok, baktériumok, gombák, kellemetlen szagok, penész ellen. Segít irtani a poratkát, az ürüléküket is oxidálja, így allergiásoknak is kiváló. Semlegesíti a kellemetlen szagokat (utána pár óráig még ózonszag lesz, de ez idővel lebomlik és elillan).
A készülék működéséhez csak elektromos áramra van szükség. 4 db kerámialapon keresztül kb. 3000V-tal bontja a levegő oxigén molekuláit és ózont (O3) állít elő.
Az ózon termelési elve gyakorlatilag azonos a villámlás során keletkezett ózon folyamatával, az úgynevezett koronakisülés segítségével hozzák létre a gázt.
Különösebb karbantartásra nincs szükség, esetleg ha a sok használattól már oxidréteg látszik a lapkákon, szét kell szedni és alkoholos ronggyal meg kell tisztítani. (természetesen konnektorból kihúzott állapotban szedjük le a burkolatot)
A kerámialapkák kb. 3-5000 órát bírnak, utána cserére szorulnak.
Az ózon az egyik legerősebb oxidálószer a világon, ezerszer hatékonyabb a hatása a klórénál. Gáz halmazállapota miatt gyakorlatilag bárhova eljut a kezelt területen.
A készülék használata nem bonyolult, nem igényel semmiféle szakértelmet.
Néhány biztonsági előírást azonban be kell betartanunk. Gondoskodni kell róla, hogy a kezelés ideje alatt, valamint az azt követő 30 percben élőlény ne tartózkodhasson a kezelt területen. Tehát sem ember, sem gyermek, sem kutya, macska, egyéb kisállatok, halak és növények nem lehetnek a kezelés alatt álló helyiségben!
Ez után a terület egy alapos szellőztetés után újra használatba vehető.
Autófertőtlenítésnél a ventillátort belső keringetésre kell kapcsolni. A készüléket a hátsó ülésen célszerű elhelyezni. 10-15 perc általában elegendő, aztán alapos szellőztetés szükséges.
Kisebb helyiségeknél 15-30 perc, nagyobb helyiségeknél 30-90 perc javasolt. (ki kell tapasztalni)
Célszerű minél magasabban elhelyezni, mert az ózon nehezebb a levegőnél.
Max. 120 percig üzemeltessük a készüléket, utána 60 perc pihentetés szükséges.
A kezelés és szellőztetés után még érezhető lesz az ózonszag (hasonló, mint az eső szag), de ez már élőlényekre nem káros. Néhány óra múlva teljesen lebomlik és eltűnik.
Az ózon alkalmas a mikroorganizmusok eltávolítására, klímák gombamentesítésére, szagtalanításra, dohos szag, cigaretta szag, penész eltávolítására. Az ózon gáz behatol a kárpitok belsejébe, a fák pórusaiba, így akár ágyak, szekrények, kanapék szagtalanítására is használható.
Jellemzők:
Elektromos ventilátorral segíti a rendszer hűtését és az ózon terjedését.
A 0-60 perc között állítható időzítő kapcsoló.
Működés közben ne érintse meg!
Alacsony energiafogyasztás, biztonságos, csendes és hatékony.
Megszünteti a szagokat és frissíti az elhasznált levegőt.
Tetején levő fogantyúval könnyen szállítható.
Használható autó, műhely, pince, fürdőszoba, tárgyalók, nyilvános helyiségek stb. szagtalanítására.
Magas páratartalomnál lehetőleg ne használja, mert ilyenkor csökken a hatékonysága.
Specifikációk:
Típus: HF-258 E12111-32-EU
Anyaga: rozsdamentes acél + műanyagok
Időzítő kapcsolóval ellátva
Ózontermelés: 32000 mg/h
Termék mérete: 200*135*160 mm
A csomag mérete: 285*175*190 mm, súlya 2, 3 kg
Angol nyelvű használati utasítás.
 
 
 
A termék külföldről (Németországból vagy Csehországból) érkezik. A termék ára tartalmazza a házhozszállítás díját is. Külföldről csak lakcímre tudják küldeni, automatába nem. További szállítási költségek (vám, áfa) nem merülnek fel. Szállítási idő kb. 3 munkanap lenne, de a Covid miatt inkább 1-3 hétre számítsunk. A csomagot a vételár beérkezése után 1 munkanapon belül feladják. Nyomkövetési számot küldök hozzá e-mailben. A terméket ún. Drop Shipping módon árulom, azaz összehozom a külföldi eladót a hazai vevővel. Ennél fogva a termékre, annak működésére, műszaki tartalmára stb. semminemű garanciát nem vállalok. A német eladó 1 hónap garanciát vállal a termékre. Hiba esetén a terméket a vásárlónak vissza kell küldenie Németországba a saját költségén. Szállítási sérülés esetén a szállítóval (Magyar Posta vagy DHL) kell kapcsolatba lépni. (átvételkor jegyzőkönyvet felvetetni) 

Jelenlegi ára: 23 500 Ft
Az aukció vége: 2021-10-31 20:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése